Att klä sig rätt

Som jag nämnt tidigare krävs det inte mycket hjärnkapacitet för att bli riktigt snygg. Ingen kan titta på dig och säga vad som pågår i din hjärna. För att förstå ditt inre kommer det krävas tid och engagemang, något 99%* av alla människor idag inte har.

Däremot krävs det bara en snabb blick för att se hur du ser ut på utsidan. Och är du inte krokimodell, jobbar inom vuxenindustrin eller ofta är på badhus kommer de allra flesta människor se dig med kläder på första gången de ser dig.

Vill du bli snyggast i Stockholm är därför ett väldigt bra tips att börja klä sig riktigt snyggt.

Jag köper nästan alla mina kläder på nätet. Det är ofta billigare (även om priset inte har någon betydelse, utöver att alla kläder som kostar med än 3 000 kr i princip alltid är snygga) och så gillar jag att få kläderna hem utan att behöva svettas runt med en massa påsar på stan. Däremot brukar jag ofta prova kläderna i butik, innan jag beställer hem dem – för hur smidigt det än är att beställa snygga kläder på nätet, så får man aldrig några komplimanger när man sedan provar kläderna hemma framför spegeln.

Visst, jag lägger ju upp hundratals bilder på Instagram som alla får likes och kommentarer, men ibland kan det kännas bra att höra någons röst när de säger att man är fab.

Så se till att gå ut och köp något riktigt snyggt och dyrt idag. Och till nästa gång vi hörs – stay snygg! 

*Alternativ fakta

Hur snygg är Lucas?